Kontakt og salgs info.

Send os en e-mail

Esrum Antik  

Esrum Hovedgade 8,

3230 Græsted

Denmark 

Telefon: 0045 48 39 85 20 

E-mail: ph@esrum-antik.dk

Vejledende åbningstider:

Mandag – Fredag kl. 12 – 17

Lørdag – kl. 10 – 15 

Søndag – kl. 12 – 16

Ring gerne for at være sikker.

Du kan også søge os på Google,

der vil vi opdatere åbningstider.

Køb og salg af antikviteter:

Kontakt os på e-mail eller telefon, hvis du har noget du vil sælge eller hvis du vil spørge om noget vedr. en ting, du har set på varer siderne. Vi er specielt interesseret i at købe originale almue ting og møbler, antikke danske glas og antikke /gamle havemøbler i træ og jern. Vi køber og sælger naturligvis også mange andre antikke ting.

Antikviteter hos Esrum Antik antikke møbler.

antikviteter hos esrum antik antikke møbler, køb dem her.  

Ring altid og forhør dig, om vi er der, vi kan være på messe eller bare have lukket.

Betaling: Her i forretningen tager vi imod dankort, Visa, kontanter, Mobilepay, vores mobilnr. er 31345620. Ved forudbetaling kan det ske til vores konto via netbank, MobilePay, PayPal eller anden aftalt måde. Vores konto nr. er: 7031-2039400.

Levering: Alle større møbler er frit leveret inden for det nord – og øst sjællandske ved køb for minimum 3000 kr.. Vi sender også gerne større og mindre ting til ind- og udland, for egen regning og risiko. Vi er ikke en webshop og vi tager ikke varer retur, vær derfor helt sikker på at det er det du vil have, inden du bestiller det. Har du spørgsmål til en varer, så husk at stille dem inden du køber.

Vurdering af dine ting foretages mod betaling, kontakt os for yderlig information.

Hvis du kommer ad Helsingør motorvejen skal du køre af ved afkørsel 4 mod Hornbæk, i Tikøb til venstre ved DK tanken, derfra er der ca. 6 km. til Esrum.